Stijldansen

Wij geven diverse cursussen stijldansen. Voor beginners, gevorderden, liefhebbers en bijhouders. Voor ieder wat wils. De beginners kunnen kiezen tussen een cursus van 12 of 24 weken. De overige cursussen zijn 24 weken.

Dansen die geleerd worden zijn: Quick step, engelse wals, tango, chacha, jive. Bij gevorderde groepen komt daar bij: rumba, slow foxtrot, paso doble en samba.

De stijldanslessen vinden plaats op zondag, woensdag en donderdag. Wil(en) je/jullie instromen, omdat je al eerder gedanst hebt, informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Seizoen 2021 starten wij meerdere beginnerscursussen, kijk naar het rooster voor de dag die u past.

U bent van harte welkom.

Klik hier voor het lesrooster vanaf september

 

Zumba 

Zumba® komt van oorsprong uit Colombia en is een combinatie van dans en fitness. Gebruikte dansstijlen zijn merengue, salsa, chacha en dergelijke. Oftewel een actieve, gezellige les van 50 minuten waarin je heel je lichaam gebruikt om plezier te hebben.

Klik hier voor het lesrooster vanaf september

La Blast

Voorheen heette deze vorm Louis' Dance Blast. Het is dansen als sportieve uitdaging. Beleef het mee!
DE LATIN SOLO WORKOUT met o.a. Cha Cha, Salsa, Jive, Samba. Afwisselend, intensief en swingend!


Klik hier voor het lesrooster vanaf september

STRONG nation™ 

STRONG nation™ is een HITT training op muziek.

Het is een interval training en dus echt iets anders dan Zumba. Zumba is fun en swingen, STRONG by is een uur interval training en conditie opbouwen! sterke spieren krijgen! Alle intensieve oefeningen komen aan bod, zoals de push-up, burpees, squats en lunge in alle varianten. Ook deze training kun je als beginner volgen, je kunt alle oefeningen op eigen niveau uitvoeren.

Doordat de STRONG nation™ op muziek is hou je het langer vol. De muziek neemt je mee en maakt het makkelijker. De les heeft een opbouw van verschillende quadranten. Het laaste qaudrant wordt uitgevoerd op de grond zodat je ook de buikspieren hebt getraind.
Je kunt deze les volgen in de variant van 1 uur of van 30 minuten.

Wil je een proefles volgen dan kan dat. Neem contact met ons op via het contactformulier, telefonisch, via social media of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor het lesrooster vanaf september 

Choreo Dance

Heb je zin om te komen dansen, maar je weet niet hoe? Kom op Choreo Dance! Deze groep vanaf 25 jaar is om choreografieën te leren op allerlei muziek, van hiphop tot modern, van filmmuziek tot actuele top40. In een les van 45 minuten wordt er stap-voor-stap een choreografie aangeleerd, met voor ieder een verdieping.

Wanneer je interesse hebt in choreo Dance kun je zelf een groep samenstellen, maar ook informeren naar de mogelijkheden.
Mail dan naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.